Kultovní seriál Babylon Berlin se vrací ve čtvrté série!

Kultovní seriál Babylon Berlin se vrací ve čtvrté série!

Nové díly sledují příběh Gereona Ratha, vyšetřovatele kolínské policie, který řeší zločiny v berlínské metropoli mezi dvěma světovými válkami.

Čtvrtá série nás zavede do temného berlínského podsvětí, do dob Výmarské republiky. Lidé se baví a popíjejí v barech. Fabrikant Nysse vstupuje do velkého politického světa a sní o jej dobytí. Nový rok však nepřinese to, co je psáno ve hvězdách. Walter Weintraub se pouští do krvavé války o nadvládu nad městem.

O budoucnosti Výmarské republiky se rozhoduje na ulicích, v ústředích politických stran, ale také v redakcích fašistického tisku. Hrdlořezové z SA pod vedením Walthera Stennese ukazují svou sílu s rostoucí brutalitou. Dokonce Stennesovi muži vyhlašují válku SS, kterou chrání Regierungsrat. Uprostřed toho všeho je Gereon Rath.

Gereonova mise, jejímž cílem je osvobodit novináře Katelbacha spolu s odvážnou Fruou Behnke, je ohrožena.  Rath je v nebezpečí a ztrácí důvěru svého nejdůležitějšího spojence, Charlotty Ritterové. Charlotte a její sestra Toni se ocitají tváří v tvář plánům “Bílé ruky”. Z neoficiálního vyšetřování tajné organizace Bílá ruka se stává veřejná aféra.

Babylon Berlin je známý svou autenticitou a přesným historickým kontextem. Seriál se odehrává na pozadí politických a společenských změn v Německu ve 20. letech 20. století a podrobně zkoumá nástup nacismu. Vraťte se v čase a prozkoumejte temný svět Berlína v nových epizodách seriálu Babylon Berlin.