Blog

Archie, poutavý život Caryho Granta

Letos v květnu vás čeká strhující čtyřdílné životopisné drama Caryho Granta v seriálu Archie, který vám přiblíží pozoruhodný příběh jedné z nejzářivějších hvězd stříbrného plátna.

Seriál, který má premiéru 8. května ve 21:00 na Epic Drama, sleduje pět klíčových etap života této hollywoodské legendy, od jeho skromných začátků v Bristolu až po vrchol slávy v zlaté éře Hollywoodu. Připravte se na emocionální horskou dráhu, která vás zavede skrze Grantovo bouřlivé dětství, problematické manželství, kariérní vzestupy i pády až po jeho pozdní léta.

V hlavní roli se představí hvězda Jason Isaacs, který ztvárňuje Caryho Granta v jeho pozdních letech. Diváci se přenesou do Los Angeles, budu svědky Caryho osobních démonů a vzpomínek na těžké dětství a přinesu tak hluboký pohled do složitosti Grantovy osobnosti. Seriál nejenže osvětlí jeho profesní úspěchy, ale i osobní boje a hledání lásky a smyslu života.

Začněte s námi tuto fascinující cestu a sledujte, jak se Archie Leach, chlapec z Bristolu, transformuje v ikonického Caryho Granta. Nezapomeňte, první epizoda začíná 8. května ve 21:00 na Epic Drama. Připojte se k nám a objevte skryté stránky života této nezapomenutelné hollywoodské ikony.

Trailer

Program



Kde nás sledovat

Souhrn

Babylon Berlín se vrací ve čtvrté série!

Související programy